Seat Cordoba: krakende linker deur

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 tdi 130pk

hallo vrienden

de linkerdeur (bestuurderskant) van mijn cordoba uit 2003 tdi 130pk kraakt heel erg in de bochten in de stad en als ik de drempel op en af rij etc. dit krakent geluid is heel erg irritant, ik heb zelf de kap eraf gehaald en wat dingen geprobeerd maar heeft geen zin dit blijf ik houden.

volgens mij heeft het te maken dat de aluminiumkap op de deur aan de binnenzijde kraakt en dit heeft waarschijnlijk door de druk opbouw in de bochten en drempels te maken.

ik hoop dat iemand me met dit probleem kan oplossen

alvast bedankt

mamutskywalker

Geplaatst door mamutskywalker (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Fries33 (0), 17 jaar geleden

Toch niet toevallig de deurrubbers ingesmeerd met een siliconenspray, dit kan erg piepende/krakende deurrubbers veroorzaken.
Mocht je dit gedaan hebben, de rubbers schoonmaken met (was)benzine, siliconenverwijderaar is nog beter.
Daarna je rubbers tegen vorstbescherming insmeren met heldere glycerine.

mamutskywalker (0), 14 jaar geleden

het lag waarschijnlijk aan de carrosorie van de auto, want ik ben het later achtergekomen dat hij een grote schade had opgelopen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.