Seat Ibiza: lampje voorverwarming pinkt en draait onregelmatig

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 SDI

bij het rijden of juist na het starten kan het zijn de het oranje lampje van de voorverwarming begint te branden waardoor de motor soms onregelmatig draait of zelfs stilvalt tijdens het rijden ( dit is nog maar 1 keer gebeurt) kan het zijn dat de gloeibougie's kapot zijn ? bij koud weer start hij wel nog zéér goed ??

kristof6400

Geplaatst door kristof6400 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

kristof dat betekent dat je een storing in de motorregeling hebt laat deze uitlezen het is waarschijnlijk een kleinigheidje ; tenminste dat hoop ik voor je want ik begrijp dat hij voor de rest goed rijdt.
groetjes jan.

kristof6400 (0), 17 jaar geleden

zal ik eens laten controleren , heb ondertussen wel de 4 bougie's vervangen want er werkte bijna géén enkele meer , sommige werden niets eens warm en die dat warm werden was ook ni overdreven , raar dat ie nog goed starte ... nu afwachten wat het doet e ...

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

kristof bij deze temperatuur start een direct ingespoten diesel altijd omdat het voorgloeien dan niet echt belangrijk is voor het starten.
dus dat kan heel goed dat je daar niks van gemerkt heb.
groetjes jan.

kristof6400 (0), 17 jaar geleden

probleem lijkt opgelost te zijn met nieuwe bougie's ...

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

mooi en houwen zo!

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.