Seat seat toledo: lpg (ag systeem) technici gezocht

Bouwjaar: 1997

Help, Mijn auto, een seat toledo 1.6 op g3 vertoont allerlei vreemde kuren op gas
Hij is al 3 keer bij de gassprecialist geweest, maar die kan alleen maar onderdelen vervangen en dan hopen dat het weer goed is, en dat werkt dus niet en is mij te duur.
Kuren die hij vertoont: NIet aanslaan bij warme motor, bij koude motor altijd perfect! niet op gas lopen na starten en aanslaan bij warme motor en stotteren, ook bij warme motor.
Deze problemen zijn op te lossen door ff aan de lpg stekker die op de computer zit te morrelen tijdens het starten, en alles gaat weer goed.....
Help...ik ben ten einde raad, wie wil mij helpen met dit probleem...
groeten Teun

teundebeun20011980

Geplaatst door teundebeun20011980 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden

denk je niet dat er een slecht contact in de stekker van de LPG computer zit?
of in de computer zelf een slecht contact?

teundebeun20011980 (0), 19 jaar geleden

is mogelijk, met contactspray heb je heel even resultaat, maar is dit ook te testen?...zodra de auto goed loopt gaat hij als de brandweer...de stekker ziet er 100 % uit, geen corrosie of vuil. de aansluiting op de computer ook.zou het dan een slecht contact in computer zijn? en hoe kom ik daar achter?

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi teun,

Ik weet niet of je mijn bevindingen nog met de gas specialist hebt besproken... dat het dus in de stekker/boordcomputer zit, maar recentelijk heb ik een soortgelijkprobleem gehad.... ook slecht starten met warme motor, op gas. en ook bij deze seat zat het probleem hem in de stekker computer aansluiting.

verder dan dat ontdekken gaat mijn kennis van de gas installatie (nog) niet... Dus ik zou zeggen leg dit voor aan de heren van de gas service.

MVG,

Rutger

teundebeun20011980 (0), 19 jaar geleden

Ja, heb ik, heb nu ook eindelijk na lang aandringen de aansluitschema's van de stekker en computer van hem gekregen, er
zit een nieuwe stekker op en de computerbehuizing is vervangen, even ging het goed, en toen na een maand weer hetzelfde probleem.
Aankomende zaterdag haal ik het zaakje uit elkaar en ga alle aansluitpunten controleren, in de hoop dan verder te komen.
vraag: wat hebben jullie bij die auto waar je het over hebt gerepareerd als ik vragen mag?
Alvast bedankt!

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

geen idee.. sorry.

wij hebben hem met onze bevindingen terug gestuur dnaar de gas specialist.

teundebeun20011980 (0), 19 jaar geleden

Het is eindelijk opgelost, heb de comp. eruit gehaald, bekeken met een vergrootglas, en er zat een heel klein beetje witte rommel tussen twee contactjes, het leek wel vogelpoep, dit weggehaald, en een maand rondgereden nu, en nooit meer enig probleeem gehad!
Iedereen bedankt voor het meedenken!
Groeten , Teun

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.