Seat Marbella: motor uitval

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine

ik heb een seat marbella k9 uit 1991, sinds kort valt de motor zonder aanleiding plotseling uit. Als je de auto een dag laat staan start hij weer gewoon en loopt alles goed. Ontsteking afgesteld, en filter bij verdelerkap vervangen dit is echter geen brandstoffilter maar zit tussen de vacuüm leiding van de centrifugaal vervroeging. Kan geen brandstoffilter ontdekken. Hoe wordt de benzine toevoer naar de carburateur verzorgd?? Ook bij stationair valt de motor na 15 min gewoon uit na eerst normaal gedraaid te hebben.

fred

winfredalkema

Geplaatst door winfredalkema (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik zou eerst de bobine eens vervangen, veroorzaakt vaak het probleem dat als hij warm is de benodigde spanning voor de vonk niet meer geeft.

Succes!

winfredalkema (0), 15 jaar geleden

Heb condensator vervangen en losse brandstoffilter tussen carburateur en benzinepomp geplaatst. Denk dat de condensator het probleem was maar heb voor de zekerheid nog een nieuwe bobine in de schuur liggen nu :).

Fred

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.