SEAT Ibiza 2003: Motorblok optijd zetten

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BBY, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Goede avond forum leden

Ik loop tegen het volgende probleem aan.
Ik heb de waterpomp en db riem vervangen na dat de kering van het asje van de waterpomp het begeven had. Nadat ik de waterpomp voor de 2de keer gemonteerd had aangezien ik de eerste keer teveel vloeibare pakking gebruikt had. Kwam ik erachter dat ik tijdens het schoonmaken van het blok de streepjes op de krukas poelie verdwenen zijn door de schoonmaakmiddelen. Ik heb de db riem proberen er op tijd op te zetten hellaas zonder succes. Nu is mij volgende vraag . Hoe kan ik het blok dus de krukas en de nokken as op tijd zetten en de db riem er op tijd op leggen zonder zonder dat ik mijn zelf gezetten markeer strepen heb. Ik hoor het graag van jullie .

Mvg jen

Jenrossewij99

Geplaatst door Jenrossewij99 , lid sinds 6 maanden geleden

1 Reactie

bert klein PRO, 6 maanden geleden

Krukas :riempoelie / tandriempoeli of vliegwiel.
Nokkenassen : speciaal gereedschap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.