Seat Toledo: Nog een inhoudende toledo tdi

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Mijn auto houd regelmatig in, alleen een paar seconde, en rijd dan weer normaal verder. Snelheden hierbij varieren van 30-140kmh dus hier heb ik geen systeem in kunnen ontdekken, ook niet in het toerental.
Probleem ontstaan na het vervangen van de airco poeli (kan toeval zijn) ze zeggen dat dat systeem goed moet functioneren. Pas na het probleem is ontstaan, hebben we de distributieriem laten vervangen en een grote beurt gegeven. Daarbij zijden ze dat er veel lucht in de slangen zat, wat ze eruit gehaald hebben, maar er was geen lekkage. De storingsmeter leest niets uit.
Eerder al bij de remblokken werd ook aangegeven dat er veel lucht in de slangen zat, remschakelaar nagekeken, maar probleem blijft bestaan.
Ik hoop dat jullie ook voor mij wat tips hebben!
Groeten Jacqueline

bolleke

Geplaatst door bolleke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Stond er geen storing in het systeem?,dan waarschijnlijk de luchtmassameter die defect is,die voor vermogensverlies zorgt.
Wat bedoel je met lucht in de slangen,welke slangen??

bolleke (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, nee bij de seat dealer zijden ze dat er geen storing in het systeem stond. Kan misschien een foutje in dat systeem zijn? want toen de ramen en deuren spontaan open gingen gaf hij ook geen foutmelding.
De auto heeft pas een grote beurt gehad, probleem bestond toen al, zij hebben erin gereden en het niet gemerkt. ze zijden de slangen bij de remleidingen en ik begreep uit het verhaal dat ze de meeste slangen op lekkage gecontroleerd hebben op lekkage, maar niet in de turbo zelf, de zuigers ofzo? ja ik heb er helemaal geen verstand van maar t is nog niet handig. dit laatste was bij de kwikfit trouwens.
Groeten Jacqueline

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Het zijn 2 verschillende verhalen,inhouden en de remmen,heeft ook niets met elkaar te maken.
Ik denk zelf aangezien er geen storing in staat dat de luchtmassameter stuk is ivm het inhouden van de motor.
Als er iets mis is met de remmen dan merk je dat gauw genoeg tijdens remmen of visueel of op een remmentestbank.
Misschien toch even naar een andere garage...

Ricky

bolleke (0), 17 jaar geleden

Ga ik doen! dank je!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.