Seat Ibiza: oliedruk

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: AUA 1.4 16V

Wij hebben in de werkplaats een Seat Ibiza staan waarvan de oliedruk te laag is bij warme motor waarschuwingslampje aan. Oliedruk gemeten 0,5 bar stationair en op toeren 1 bar. Oliefilter vervangen oliedruklamp gaat net niet aan maar de druk is niet veel veranderd.
Herkend iemand dit probleem graag reageren.
Bedankt
Techneut11280

Techneut11280

Geplaatst door Techneut11280 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Techneut Is de inlaat van de pomp al gereinigd, controleer de bevestigingen van de pomp en en het overdrukventiel. Veel VAG auto's hebben er last van. Trek ook het plaatje onder de zeef weg!!! Succes.

Techneut11280 (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo wij hebben de oliezeef gecontroleerd niets bijzonders kunnen ontdekken, de klant heeft zich voorgenomen geen kosten meer te maken en een andere auto te gaan zoeken.

Techneut11280

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Ook die ronde plaat met dat gat er in even weg gehaald ,want daar zat in mijn geval het vuil. De helft van de zeef zat vol kooldeeltjes. Groeten..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.