Seat Cordoba: Originele klapsleutel, wat te bestellen?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: ASV

Er zijn een paar dealers in het land die originele klapsleutels kunnen leveren voor mijn auto. Mijn auto heeft nooit een klapsleutel gehad als optie origineel.

Ik zou graag willen weten hoe dat in z'n werk gaat.

Is dat een kwestie van een sleutel voor een Leon bestellen met de goede frequentie en met mijn chassisnr of komt daar meer bij kijken?

Lucas6692

Geplaatst door Lucas6692 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Jarno1111 (0) PRO, 16 jaar geleden

Neem eens contact op met van de Velde in Zoetermeer. Die kan een originele klapsleutel leveren en de cv werkt ook nog gewoon. Daar heb ik mijn sleutel vandaan(Ibiza uit 2000)

Lucas6692 (0), 16 jaar geleden

[quote=Jarno1111]Neem eens contact op met van de Velde in Zoetermeer. Die kan een originele klapsleutel leveren en de cv werkt ook nog gewoon. Daar heb ik mijn sleutel vandaan(Ibiza uit 2000)[/quote]
Jah ik weet dat ze dat doen, maar is me veel te ver rijden. En ik vind het leuker dat soort dingen zelf te doen... En al laat ik het daar doen, dan wil ik nog wel graag weten hoe het zit...:-)

hafid (0), 16 jaar geleden

ik had ook een klapsleutel voor mijn leon maar die was stuk gegaan (sleutel afgebroken), en ben toen naar de dealer gegaan van hoe en wat, voor een nieuwe klapsleutel was ik zo'n 125 kwijt maar met de responser van me oude sleutel zou er zo'n 30 euro van afgaan, maar ik moest wel me auto achter laten om de sleutel in te leren. heb het tenslotte toch maar niet gedaan en maar een gewone sleutel laten maken bij een sleutel specialist. voor 27,50 enige nadeel ik had er geen cv meer op de sleutel , maar kon wel me cv gebruiken via mijn alarm.[quote=Lucas6692]Er zijn een paar dealers in het land die originele klapsleutels kunnen leveren voor mijn auto. Mijn auto heeft nooit een klapsleutel gehad als optie origineel.

Ik zou graag willen weten hoe dat in z'n werk gaat.

Is dat een kwestie van een sleutel voor een Leon bestellen met de goede frequentie en met mijn chassisnr of komt daar meer bij kijken?[/quote]

Jarno1111 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Lucas6692][quote=Jarno1111]Neem eens contact op met van de Velde in Zoetermeer. Die kan een originele klapsleutel leveren en de cv werkt ook nog gewoon. Daar heb ik mijn sleutel vandaan(Ibiza uit 2000)[/quote]
Jah ik weet dat ze dat doen, maar is me veel te ver rijden. En ik vind het leuker dat soort dingen zelf te doen... En al laat ik het daar doen, dan wil ik nog wel graag weten hoe het zit...:-)[/quote]
Lukt je zelf niet zo makkelijk. Het inleren van sleutels is niet vrijgegeven. Ook heel erg logisch, want anders zou het niet echt meer veilig zijn. Succes met je zoektocht, maar als je een originele sleutel wilt zal je toch contact moeten zoeken met een dealer.

Lucas6692 (0), 16 jaar geleden

Er is software op de markt waarmee je de login van de tellerunit uit kan lezen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.