Seat Arosa: Raambediening beide deuren werkt niet, CV links niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

Ik heb een probleem met de centrale vergrendeling aan de bestuurderskant en de electrische raambediening aan beide kanten bij een Seat Arosa 1.4 uit 1999.
Door het warme weer ramen volledig naar beneden gehad, maar toen ik ze weer naar boven wilde doen gebeurde er helemaal niets. Vanaf de bestuurskant gebeurt er niets, maar ook niet aan de bijrijderskant...

Tevens werkt de centrale vergrendeling niet vanaf de bestuurderskant (via het slot én de knoppen in de deur). De cv werkt daarentegen weer wel via het slot aan de bijrijderskant.

Aan de zekeringen lijkt het niet te liggen, die zijn goed. Ik heb de deur opengehaald aan de bestuurderskant, maar daar kan ik ook niet veel vreemds ontdekken.

Mvg,

Youri bakker

Youri Bakker

Geplaatst door Youri Bakker (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Arosa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Youri Bakker (0), 11 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Er bleek een stekkertje los te zitten achter het intereurdeel bij de hendel om de motorkap open te doen. Alles werkt weer zoals het hoort!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Arosa of stel zelf een nieuwe vraag.