Seat Ibiza: radio

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn autoradio werk soms vanzelf?? ik schakel em uit, stap uit (de radio staat af) ik stap 1,5 (of minder) erna in de auto en de radio staat op?? hoe kan k dit oplossen?

Rafael

Geplaatst door Rafael (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Rafael, In de eerste instantie zit het probleem in je radio of frontje. Als je de radio over het contact schakeld, dan kan hij als de sleutel er niet in zit nooit aangaan. suc6 thijs

Rafael (0), 16 jaar geleden

hmm dan schakeld hij niet over het contact want zelfs zonder sleutel staat hij soms aan. k dacht van misscien de radio appart los te koppelen (aangezien het aanstaan (en niet uitkrijgen) niet zo goe dis voor de accu) maar hoe krijg je in godsnaam die radio losgekoppeld in een seat???? die zit helemaal ingebouwd.

TDIkey (0) PRO, 16 jaar geleden

Is dit het systeem met een display voor airco/clima gecombineerd met radio en boordcomputer?

Rafael (0), 16 jaar geleden

ja...

TDIkey (0) PRO, 16 jaar geleden

Het is een fout in de voorprint, dus je kunt 2 dingen doen, of je vervangt deze of je zet een schakelaar tussen de stroomtoevoer, misschien niet de meest galante oplossing, maar wel afdoende.

asubh2o (0), 16 jaar geleden

Hallo TDIKey en Rafael,

Eleganter is de volgende oplossing. Neem een casettebandje, stop dat in de speler. De radio wil dan de casette gaan afspelen. Schakel met de keuzeknop naar 'band' totdat je weer FM hebt. Ik neem even aan dat je daar het meest naar luistert. Je radio gaat nu als je de auto uitschakelt en als je de radio zelf uitzet niet meer aan.
Nog eleganter, maar wel duurder is de oplossing waar je vet voor moet lappen bij SEAT om de fout (die bekend is bij SEAT!!) te mogen laten repareren.

Succes!

Aad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.