Seat Toledo: Radio/carkit

Bouwjaar: 2000

Hoi,

Ik heb een Seatradio(Aura) in de auto zitten, in de beschrijving staat vermeld dat als je de radio in combinatie met een carkit gebruikt,je het volume van de radio automatisch kunt opslaan.
De mute is in werking, maar in de beschrijving staat dat je het volume ook in kunt stellen, ze schrijven alleen niet hoe het moet.

wie weet voor dit probleem een antwoord.

Groet Luc

lucgeraedts

Geplaatst door lucgeraedts (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

peter8728 (0), 18 jaar geleden

Ik weet wat je bedoelt.
Dit gedeelte is weggevallen in het instructieboekje van de radio. Op de radio zit een PRG toets. Daarmee kan je van alles instellen, zoals maximum volume na het aanzetten van de radio, schakeling wel of niet via het contact, en ook het volume van de radio als de telefoon gebruikt moet worden.

Je houdt de PRG toets ingedrukt tot deze een luide piep geeft.
Dan kan je door het menu gaan tot je SM Vol in het display krijgt. Dit selecteer je, en dan kan je het volume aanpassen.
Daarna opslaan en het is gebeurd.

Afhankelijk van hoe de car kit is aangesloten en het merk car kit wil het wel eens gebeuren dat het volume niet terugkomt nadat je het telefoongesprek hebt beeindigd. Dit kan meestal opgeslot worden door er een weerstandje tussen te zetten.

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.