Seat Ibiza: reactie

Bouwjaar: 2000

Hallo allemaal,

Naar aanleiding van een bericht van het team om verslag te doen over de resultaten van de door mij gestelde vragen in dit forum,het volgende.

Allereerst de eerste vraag over de versnellingsbak van een Seat Ibisa 1.4 nov. 2000,die na 28000 KM een ruis liet horen.Bij navraag bij de SEAT dealer ( IN VLAARDINGEN) bleek er een lager defect te zijn,als oud (opgeleide automonteur in de militaire dienst) toch goed gehoord. De reparatie zou 2500 euro gaan kosten en dan was de vervangende bak een gereviseerde(dus oud) exemplaar.Omdat ik NA de garantie geen onderhoudsbeurten meer had gegeven was er aan deze prijs niets meer te doen.Ook geen coulance regeling,omdat de importeur,volgens de dealer dit niet zou vergoeden.Deze importeur ( PON) verwees mij weer ,na een brief die ik had geschreven ,terug naar de dealer.
Na een boze brief aan deze dealer ( van T. Dirk …….laan) waar ik aangaf nooit geen auto bij hem meer te kopen,ging `s avond`s wel de telefoon ,of er nog over gesproken kon worden.
Ondertussen was ik het internet af gaan spitten en vond een revisiestation in Den Haag ,als je het adres wilt weten mag je mailen,die mijn eigen bak voor 900 euro ( incl.demontage en montage) heeft gereviseerd.Met dank aan Blijegeit die de beoordeling over de bak juist had.
Natuurlijk ook de andere ,die hebben gereageerd BEDANKT
Het andere probleem was het verwisselen van de accu,wat later bleek niet nodig te zijn.
Door de te weinig Km`s ,die ik maak was de accu verzwakt en na een lange rit weer OK.

De vraag over de voeler voor de buitentemperatuurmeter was belangstelling.

Gegroet ARTUR

abtv

Geplaatst door abtv (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

ben blij dat ik de lange afstands diagnose goed had en dat je voor minder dan de opgegeven 2500 ¤ klaar was bij een revisiebedrijf.

mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.