Seat Ibiza: stroeve ruitenwissers

Bouwjaar: 2004

Weet iemand hoe het komt dat de ruitenwissers van een Seat Ibiza een schokkende beweging maken op de ruit als deze nat is? Bij een droge ruit is het niet. Bij twee eerdere Ibiza's heb ik dit ook al gehad. Is dit probleem bij iemand bekend, en wat kan ik er aan doen.

ritho

Geplaatst door ritho (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mark7265 (0), 19 jaar geleden

rubber klapt niet goed om,positie van de wisserARMEN staan niet goed. even met een waterpomptang ombuigen zodat de rubber verticaal op de ruit komt te staandan moet t goed zijn grt mark

warrie bosscher (0), 19 jaar geleden

Dezelfde ervaring gehad met de ruitenwisserbladen van de ALTEA, bladen vernieuwd en probleem was over.

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

probleem bij de altea kan over zijn omdat het nieuwe rubber meestal soepeler is dan het oude zodat het rubber wel omklapt. Toch even kijken of het blad goed staat t.o.v. de ruit.

warrie bosscher (0), 19 jaar geleden

De rubbers van de ALTEA waren 4 mnd oud. Trouwens, het probleem deed zich al vanaf de aflevering voor. Misschien had dat toch te maken met de samenstelling van het rubber. Dit was ook een veel voorkomende klacht op een SEAT-forum.

ritho (0), 19 jaar geleden

Ik heb de ruitenwisserarmen iets verbogen en nieuwe (soepele) wissers gemonteerd en het probleem is verholpen. Dank voor jullie reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.