Seat Cordoba: ruitenwisser motor

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1600

ruitenwissermotor gaat uit zich zelf steeds aan , de schakelaar werkt naar behoren wissers gaan 5 a 6 keer draaien en stop dan weer . maar ook onregelmatig. in normaal gebruik werk alles prima... maar schakel je de motor uit . stop ie . en ven later gaat ie zijn eigen gang weer /

bv baat dank voor de oplossing

tamboer

Geplaatst door tamboer (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1355) PRO, 9 jaar geleden

Sleepring waarschijnlijk vervuild of los , waardoor hij zijn nulpositie steeds opnieuw op wil zoeken , meet eens op je ruitenwissermotor of je daar maar 1 plus hebt, constante voeding , of dat er op de stuurdraad van je ruitenwisserrelais ook af en toe spanning komt ?
Heb je als de wissers het vreemde gedrag vertonen op dat moment 2 plussen dan moet je het in de aansturing zoeken , en anders zit het in je ruitenwissermotor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.