Seat Ibiza: Satronderbreking

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo.

Wie kan mij verder helpen.
Ik ben bezig met een seat ibiza om te bouwen voor de autocross.
Nu heb ik de kabelboom uitgedund en ben zover dat de motor start en ook aanslaat, echter slaat hij meteen weer af. Ik heb mij laten vertellen dat dit met de startonderbreker te maken heeft.
Ik heb de originele sleutel en computer en contactslot in mijn bezit. Ik heb alleen de computer in de crossauto gebouwd. Wat moet ik nu allemaal nog gebruiken om de startonderbreking te omzeilen?
Hoe sluit ik eventueel de startonderbreker aan op de computer? of is het voldoende om de sleutel ergens neer te plakken in de buurt van de computer.

Wie kan mij helpen?

mvg Fred

Hymer E610

Geplaatst door Hymer E610 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Je hebt het contactslot nodig met de leesring en de originele sleutel( met transponder) i.c.m. de ecu. Dan zal de motor wel blijven draaien.

Hymer E610 (0), 12 jaar geleden

Ik heb alle benodigde onderdelen hier liggen. Ik hen een zelfgemaakte stuurkolom, dus het contactslot kan hier niet meer op. Ik heb wel het contact slot compleet met originele sleutel en bijbehorende ecu. Hoe sluit ik dit nu in de crossauto aan?

Reactie`s mogen ook per e-mail of pm

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.