Seat Ibiza 2018: Schade (kleine) botsing

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo autokenners,

Ik hoop dat jullie mij op weg kunnen helpen om een probleem op te lossen. Mijn vrouw heeft bij het achteruit parkeren de auto kort geraakt geschaafd aan een muur. Op het moment zelf zaten er alleen wat krasjes aan de auto die oppervlakkig zijn en die ik zelf kan verven.

Alleen de volgende ochtend is een onderdeel (geen idee hoe het heet) uit de auto geschoven/gevallen. Ik kan het niet goed uitleggen maar ik denk dat de foto voor zich spreekt. Er is verder geen deuk in de auto.

Kan ik dit zelf ‘terugklikken’/‘duwen’?
Zo ja, hoe kan ik dat het best doen?

Elke vorm van hulp wordt gewaardeerd! Alvast bedankt

. .
Autogozer123

Geplaatst door Autogozer123 (0) , lid sinds 8 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 (1040) PRO, 8 maanden geleden

Je kunt idd proberen het gewoon terug te duwen en hopen dat het weer vast klikt, maar ik vrees dat ie iets harder geraakt is dan je denkt, en dat de bumper en of de steun aan het scherm deels kapot is. Maw, proberen terug te drukken en als het niet vastklikt de bumper demonteren en kijken wat er stuk is.

    Dag Harry,

    Bedankt voor je snelle reactie! Ik heb het geprobeerd en het is gelukt. Het scherm is terug geklikt. Ik merk wel dat het scherm wat losser zit vergeleken met de ander kant als ik er weer op duw. Toch deels kapot misschien. Maar voor nu staat het stevig genoeg. Ik laat het zo staan. Bedankt voor de hulp! - Autogozer123 (0), 8 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php