Seat Ibiza: Seat ibiza 1.6 start niet meer

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 ALM

Hallo,

Ik ben sinds kort eigenaar van een Seat Ibiza 1.6 stella+ uit 2000, in eerste instantie geen problemen mee gehad tot vandaag..
Het volgende is er dus aan de hand:

Ik reed van het werk uit naar huis, nergens geen problemen mee gehad met starten toen ik bij het werk weg ging. Eenmaal toen ik thuis was heb ik de auto uitgezet en later ben ik weer weg gegaan toen startte de auto wel gewoon. Ik kwam terug en was (gelukkig!) al bij me in de straat, ik moest de bocht om en schakelde hem terug naar zijn 2 en op het moment dat ik de bocht in ga ging de auto schokken dus ik trap de koppeling in en toen sloeg die af. Ik wou hem dus weer starten maar toen startte die niet meer. Ik moet er bij zeggen elke keer als ik hem start hoor ik nadat ik hem gestart heb en hij eenmaal liep direct een schrapend geluid... Nu kan ik dus geen kant op want de auto start niet meer.

Wie kan mij helpen of advies geven.

Mvg,

Ricardo Buitelaar

Ricardoo12

Geplaatst door Ricardoo12 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

perro28 (0), 10 jaar geleden

gaat hij wel rond en slaat hij niet aan ik denk dat bobine kapot is

Ricardoo12 (0), 10 jaar geleden

Nou het rare is dus juist hij gaat wel rond maar sloeg niet aan.. en nou probeer ik hem net weer te starten en na paar keer draaien startte hij wel gewoon weer. Heb ik hem een tijdje stationair laten lopen, heb ik hem uit gedaan en weer gestart deed die het gewoon weer. Wat kan dit anders zijn ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.