Seat IBIZA ST: seat ibiza st 6j radio en airco gaat niet meer aan na vervangin

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: CFW, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

vandaag wilde ik andere radio inbouwen op mijn ibiza. tijdens inbouw waarschijnlijk een kortsluiting gahad waarna werkte mijn radio niet meer ook de oude werk niet. ik heb zekering uitgezocht enkele uitgehaald en vervangen maar werkt radio niet meer. en later airco doet het niet meer! hij start en werkt gewoon maar radio enn airco gaat niet aan! wat kan reden zijn? helpen graag ik heb alle zekeringen gecontroleerd aansluiting van auto ook maar
nu doen allebei niet! waar kan ik nog meer ijken?

assendorp

Geplaatst door assendorp (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

assendorp (0), 7 jaar geleden

Ik heb alle zekeringen incl. Bij accu zitten gecontroleerd met multimeter. Nummer 46 was niet goed dat heb ik vervangen maar werkt cilimacontrol (geen beeld geen lucht) en radio nogsteeds niet. Trouwens werkt bediening stuurkolom ook niet zoals ruitenwisser, rechtwijzer kniplichten.
Ik zag op de blad zekeringen op de stuurkolom ( in de relaishouder) niet gecontroleerd ik weet het niet waar ze liggen? En hoe kan ik het kennen?
[url=http://postimg.org/image/4a1ysfdzl/][img]http://s32.postimg.org/4a1ysfdzl/image.j...[/img][/url]

assendorp (0), 7 jaar geleden

Ik heb nog een zekering vervangen 20a kleur geel (naast relais 643) Nu werkt radio wel maar rechtwijzer lampen, ruitenwisser en airco niet. Volgens mij een van de relais blokjes ook defect maar welke? Hoe kan weten?eventueel hoe kan ik hem meten met multimeter of hij goed/ defect is?
[url=http://postimg.org/image/b6dy84uq9/][img]http://s32.postimg.org/b6dy84uq9/image.j...[/img][/url]

assendorp (0), 7 jaar geleden

Ik ben net terug van dealer garage. Hij begon controleren van de zekeringen dan zag hij dat ik ene verkeerd plaats. Zekering omgewisseld probleem is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.