Seat Alhambra: Seat verliest trekkracht

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 TDI

Seat Alhambra zakt in trekkracht zeker met een caravan achter de auto. Auto kan goed beginnen maar na opnieuw gestart te hebben valt vermogen van de motor weg bij het weer optrekken. Nadat de auto volledig is afgekoeld kan de auto het ook gewoon weer goed doen. Het volgende is al aan de auto gedaan:

Luchtmassameter vervangen
Diverse vacuumslangen vervangen
Brandstofpomp zou niet op tijd lopen maar die is goed gezet
Regelklep voor turboregeling is vervangen

Auto blijft echter problemen geven. Bij storing uitlezen komt altijd de volgende storingen: regelapparaat defect (sporadisch) en drukverschil inlaatspruitstuk. Na deze storingen weer gewist te hebben doet de auto het weer enige tijd goed maar deze week na het tanken, dus de motor weer stil gezet te hebben springt de storing er weer in. Bij uitlezen weer genoemde storingsmeldingen.

Ruwilile

Geplaatst door Ruwilile (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Plaats eens de storingscode's hier..

Toevallig geen slangen verwisseld van de N75 ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.