Seat Ibiza: seat vs polo

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

mijn vriendin heeft een nieuwe auto nodig,we hebben 2 optie's een seat ibiza 1.4 L 16v stella uit 2003 met 115.000 km (7000 euro ) op de teller en een polo 1.2 uit 2002 met 40.000 km.(7250 euro) op allebei de auto's zit 24 maanden garantie bij de officiele dealer.zei wil zelf graag de seat,alleen zeggen vrienden van mij je moet de seat niet nemen ivm de kilometerstand,en de polo vinden ze een suffe auto maar omdat er weinig kilometers op zitten,moet je die nemen.wat is hier van waar,is het echt zo slecht die 115.000 kilometer?en waar zou je evt op moeten letten?wij komen er niet uit.


update: de seat kan meegenomen worden voor 6700 euro,inclusief 24 maanden garantie

johan74

Geplaatst door johan74 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

johan

seat en volkswagen bijten elkaar niet.. maakt door elkaar genomen weinig uit. GARANTIE zou ik zeker doen gezien schakelbakken nog wel eens vroegtijdig de geest geven.

suc6

paul,

primera p11 (0), 17 jaar geleden

De seat vind ik persoonlijk er wat vlotter uitzien.
De vw heeft wel de helft van de km, rationeel gezien de betere keus.
En garantie is idd niet weg i.v.m. de bak, geven nog weleens de geest.

johan74 (0), 17 jaar geleden

bedankt voor de info,persoonlijk gaat mijn voorkeur naar de polo omdat er weinig kilometers opstaan,de voorkeur van mijn vriendin naar de seat die is uitgebreider met electrische ramen enzo,alleen vroeg ik mij af of de kilometerstand niet te hoog is voor de seat,ze wil er wel lang in rijden,ik heb eigenlijk geen ervaring met de ibiza.en ik ben bang voor een miskoop met deze kilometer stand.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=johan74]bedankt voor de info,persoonlijk gaat mijn voorkeur naar de polo omdat er weinig kilometers opstaan,de voorkeur van mijn vriendin naar de seat die is uitgebreider met electrische ramen enzo,alleen vroeg ik mij af of de kilometerstand niet te hoog is voor de seat,ze wil er wel lang in rijden,ik heb eigenlijk geen ervaring met de ibiza.en ik ben bang voor een miskoop met deze kilometer stand.[/quote]
kwa schakelbak loop je met alletwee evenveel risico, kilometerstand doet daarbij niet terzake.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.