Seat Inca: sottert en slaat af

Bouwjaar: 1999

ik heb volgende probleem, ik heb een auto die heel soms stottert en dan afslaat en als je gas wilt geven wordt hier geen gehoor aan gegeven,wie kan mijn helpen?

a40

Geplaatst door a40 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Inca? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

vertel even wat meer over wat voor een auto het is....
benzine/diesel/gas..... motortype bouwjaar... etc.

alvast bedankt

h.hannemann (0) PRO, 18 jaar geleden

Uitlezen zou ik zeggen ???

gr Hub

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Inderdaad makkelijk om te weten waar we over praten.Motorcode en dergelijke kan weleens helpen om een juiste diagnose te stellen en dan zal ik hem toch eerst maar ff uit laten lezen.Geeft ook wat meer info. voor ons.

maikel6834 (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb ik ook een keer meegemaakt, bleek de pluskabel van de accu naar de startmotor te zijn. Deze was middendoor gegaan door het continue kantelen van de motor. Ik weet niet of je hetzelfde probleem hebt, maar kijk er even naar, het is een snelle controle. Succes. Vr. gr. Maikel.

a40 (0), 18 jaar geleden

klopt ben ik vergeten te vermelden inca 1.9 diesel motorcode aey er is gekeken of er codes in zitten en geen codes maar het lampje heeft wel gebrand,alvast bedankt

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat Maikel Ottink zat dan ik ook aan te denken als er geen foutcodes aanwezig zijn.Heb dit ook weleens gehad,dus ff checken deze kabel en dat ook gelijk maar de min kabel.

Marjan Bohm (0), 18 jaar geleden

Heren,
het probleem zit in de inspuitpomp, regelschuifzender G149. Deze zal waarschijlijk blijven hangen en zodra dit gebeurt zal bij een afwijking of afwezigheid van dit signaal de stuureenheid de brandstoftoevoer onderbreken via de doseur; om veiligheidsredenen zal de motor afslaan. Na het afslaan komt de regelschuif weer in de 0-positie en kan de auto weer gestart worden.
Breng de pomp maar naar een Boschdienst dan is het probleem opgelost.

autobedrijf schijf (0) PRO, 18 jaar geleden

heb gisteren precies hetzelfde probleem gehad.heb op advies van seat monteur kabelboom vanaf pomp richting comp. zgm gesplitst en de opzij gelegd van andere bedrading. probleem is namelijk inductiespanning op bedrading; volgens klant probleem opgelost.

yscoboer (0), 18 jaar geleden

Is het probleem nu opgelost?

a40 (0), 18 jaar geleden

heb niets meer van de klant vernomen,als het probleem weer aan het licht komt laat ik het weten alvast allemaal bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Inca of stel zelf een nieuwe vraag.