Seat Cordoba: storing airco

Bouwjaar: 2000

tijdens het rijden, met vast ingestelde kachel temperatuur, begint de temperatuur van de kachel op te lopen , schakel je de temperatuur regeling nu uit en daarna weer in dan is het weer een tijdje goed, heb nog geen storings codes uit gelezen want heb de auto nog niet in de werkplaats, maar misschien heeft iemand dit al eens eerder meegemaakt?

PIETER9040

Geplaatst door PIETER9040 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Siem Bijman (180) PRO, 18 jaar geleden

Binnen temperatuur sensoren zijn misschien (door vuil)aangetast en geven dan niet meer de juiste temperatuur door.Ook zit er vaak een ventilatortje voor deze sensor en als die niet meer werkt, meet hij ook een verkeerde waarde.Dit hebben we niet met en Cordoba meegemaakt, maar wel met andere merken.Om te checken of het ventilatortje werkt kun je een vloeitje voor het roostertje plaatsen.Deze moet dan blijven hangen.

PIETER9040 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb de auto hier nog niet terug,maar bij de dealer hebben ze het al eens gehad en daar lag het aan de stelmotor voor de warme lucht regeling.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.