Seat Toledo: Storing handremlampje en zoemer

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

Goedenavond,

Sinds enkele dagen krijg ik tijdens het rijden een storingsmelding door. Het lampje van de handrem gaat branden en er gaat (tijdens het rijden) een zeer hinderlijke zoemer af.

Het remvloeistof hebben we gecontroleerd, dit is ruim voldoende. Ook de "vlotter" die dit probleem detecteerd is vervangen maar het probleem was nog niet opgelost. De garage heeft hem uitgelezen en geen bijzonderheden geconstateerd, ik kan hem wel gewoon gebruiken maar de zoemer blijft afgaan.

Weet iemand wat dit is en hoe we dit op kunnen lossen???

De zoemer is om gek van te worden :-(

R. ten Dolle

Geplaatst door R. ten Dolle (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poppekast (0) PRO, 14 jaar geleden

als het handrem lampje brand moet je niet bij de remvloeistofvlotter wezen maar bij de schakelaar van de handrem lijkt mij kan wezen dat deze niet goed is afgesteld of losligt dat zal uitgezocht moeten worden

R. ten Dolle (0), 14 jaar geleden

Hallo Marco,
Volgens mij gaat dit lampje altijd branden als er een probleem wordt geconstateerd met remsysteem, niet alleen bij de handrem. Maar als er ergens een probleem zou zijn geweest met de remleiding, had ook het lampje van ABS moeten gaan branden.

Maar we hebben het middenconsole eraf gehaald en er was idd een draadje van de schakelaar in de handrem losgeschoten.. Geen idee hoe dat kan, want het gebeurde tijdens rijden, maar sowieso gebruik ik de handrem vrijwel nooit..

Maar bedankt voor je hulp!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.