Seat Cordoba: synchromesch ring 2e versnelling versleten

Bouwjaar: 1995

Hallo allemaal,

Ik heb van mijn garage te horen gekregen dat de synchromesch ring 2e versnelling versleten is en dat de versnellingsbak daarom vervangen moet worden. Is dit noodzakelijk?

ErwinvZ

Geplaatst door ErwinvZ (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

De dealer vervangt hem, maar reviseren is ook een mogelijkheid. Losse onderdelen zijn bij de dealer te koop.... Maar met zijn uurloon is een ruilbak vaak voordeliger.

Maar, heeft een cordoba van 2005 geen garantie???? Lijkt mij dat de dealer dus de bak op garantie moet uitwisselen, dus voor jouw kostenloos.

ErwinvZ (0), 19 jaar geleden

Bedank Harry,

Sorry tis er eentje uit 1995 :) Enig idee wat vervangen van de versnellingsbak kost?

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

op de sloop kijken voor een goede bak, reken tussen de 250,- en 350,-.
niet toevallig een hanidge kennis die hem er ff onder gooit?

ben je voor een koopje klaar.

succes

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

idd eentje van sloop halen, volgens mij kun je trouwens dezelfde bakken ook terugvinden in andere auto's van de volkswagen groep.

www.onderdelenlijn.nl

kan ook snel een bak opleveren.
(zijn heel veel sloperijen bij aangesloten)

s6

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

idd deze bakken komen veel voor in de v.a.g groep en staan er nou niet echt bekend om kapot te gaan dus er zal vast eentje te vinden zijn.

ErwinvZ (0), 19 jaar geleden

In principe rij ik al een jaar met deze versnellingsbak..waarbij hij af en toe moeite heeft om terug te komen in de eerste versnelling. Beete vervelend soms bij het wegrijden.

Ik mis idd de kennis en/of een handige vriend die ff de versnellingsbak vervangt. Nu heb ik iedergeval een idee wat de opties zijn en wat het me gaat kosten.

Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.