Seat Ibiza: uitvallen instrumentenpaneel

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

Tijdens het rijden valt het instrumentenpaneel uit en ook de stuurbekrachtiging de auto blijft wel gewoon rijden.
Als je de motor afzet en ff 10 min wacht slaat de motor niet meer aan,haal ik de minpool los en doe die er na een minuut weer op doet alles het weer alleen blijft het airbag lampje branden,na een paar km rijden het zelfde probleem weer.
kan iemand me vertellen waar ik evt moeten zoeken???

gr roy

roy1976

Geplaatst door roy1976 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Staan er storingen in?

roy1976 (0) PRO, 15 jaar geleden

ben bij de seat dealer geweest om uit te laten lezen en daar waren de volgende storingen 18058 p1650 ontbrekende info vna instrumentenpaneel sporadisch en 17978 p1570 motoregelapparaat geblokkeerd sporadisch.
Hun hadden ook gezegd dat ik de massa punten moet controleren ook onder het dashboard en evt naar de radio kijken naar het snelheids signaal??

roy1976 (0) PRO, 15 jaar geleden

De dealer heeft alles storingen gewist en heb er nu een week mee gereden zonder problemen alleen nu doet hij het weer alles was uit en hij sloeg niet meer aan naar uitzetten motor,accupool eraf en er weer op en hij deed het weer. zou het echt niet weten seat is niet mijn merk ha ha

gr roy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.