SEAT Ibiza 2012: Voorgloeilampje + vermogensverlies + rempedaal hard + motorstoringslampje

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorcode: CFW, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Ik heb een Seat Ibiza 1.2TDI ecomotive. Nu ging een aantal weken terug mijn voorgloeilampje knipperen. Ik merkte dat ik ook last had van vermogensverlies. Na uit- en aanzetten van voertuig verdwenen deze problemen maar na een tijdje deden verschenen ze dan weer.

Op een gegeven moment merkte ik ook dat mijn rempedaal hard werd, bekrachtiging viel weg. Naar mijn gevoel deed dit zich voor wanneer voorgloeilampje knipperde en ik last had van vermogensverlies. Op een gegeven moment ging ook het motorstoringslampje branden.

Ik heb mijn auto naar de garage gebracht en die gaf aan dat alle slangen in orde waren en dat hij eigenlijk niet goed wist waar het probleem zich bevond. Uiteindelijk gaf hij aan dat het wellicht zou liggen aan een kapotte vacuümpomp. Nou las ik in een ander topic dat het vervangen van dit onderdeel bij iemand anders met exact dezelfde combinatie aan problemen de oplossing bleek. Ik had dus goede hoop.

Helaas ging vandaag na de reparatie vrijwel meteen toen ik de snelweg opreed het voorgloeilampje opnieuw branden en had ik opnieuw last van vermogensverlies en een hard rempedaal. Het harde rempedaal is iets wat zich niet constant voordoet, de bekrachtiging komt vrij vlot weer terug.

Iemand enig idee waar het aan kan liggen? Ik hoop op jullie hulp!

Ernes7oo

Geplaatst door Ernes7oo (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.