Seat Inca: zekering brandt door

Bouwjaar: 2002

In het circuit van binnenverlichting, centrale deurvergrendeling, diagnose brandt de zekering direct door. Na alles gedemonteerd en doorgemeten te hebben is nog steeds geen sluiting gevonden. Heeft iemand een idee waar nog verder te zoeken.

bij voorbaat dank

RonVanDrimmelen

Geplaatst door RonVanDrimmelen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Inca? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

BINNENVERLICHTING MISSCHIEN?
GR JAN

RonVanDrimmelen (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor reactie. Het circuit voor de binnenverlichting nogmaals nagelopen, maar de kortsluiting daar niet kunnen vinden. Mijn vermoeden gaat uit naar een sluiting in de module voor de centrale deurvergrendeling of de vacuummotor. Beiden ik niet kunnen vinden zonder de hele auto te demonteren. Kan iemand mij vertellen waar beiden zitten?

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Pomp centrale deurvergrendeling zit linksachter in laadruimte aan de zijkant.Als je de zijkanten demon. kan je er misschien er net bij.Weet dat ff niet meer uit me hoofd.

Centrale deurvergrendelingkastje zit achter het dashboardkastje als het goed is.Heb er nog nooit problemen mee gehad.

Lastig probleem omdat er meer dingen op die zekering zitten.

Suc6

Petje57 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk ook naar de sigarettenaansteker. Deze dit volgens mij ook op deze zekering. Probleem al een vaker gehad. Bleek toch 'n + draad van de binnenverlichting tegen de dakplaat doorgeschuurd te zijn. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Inca of stel zelf een nieuwe vraag.