Seat Alhambra: zonder olie en airbag

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Heb die keer mijn olie gechekt en blijkbaar reed ik gewoon droog. Geen waarschuwing op dashbord gehad en heb er direct bijna 2 liter olie bij gedaan. Die dag 200km afgelegd zonder problemen. Dag erachter is spontaan mijn airbaglampje beginnen branden.

stafkeborch

Geplaatst door stafkeborch (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

je olie lampje gaat pas branden als je echt geen oliedruk meer hebt dus een beetje olie zorgt nog voor oliedruk en heb je geluk gehad,en 2 liter olie bijvullen heb ik wel vaker meegemaakt maar verstandiger is om wat vaker te peilen dit kost niks maar andere motor wel,en airabag lampje is gewoon puur toeval even laten uitlezen bij dealer kan vanalles zijn.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Niet zo blind staren op alle electronica, dat gaat vaak fout, als er niks meer op de peilstok te zien was, is het toch al een hele tijd geleden dat je er eens na gekeken hebt ?

Controleer het peil nog maar eens bij koude motor..

stafkeborch (0), 14 jaar geleden

Als ik eerlijk moet zijn was het al een hele tijd geleden dat ik het peil had nagekeken. Beetje makzucht zou ik zeggen,kan er onherstelbare schade opgetreden zijn bij zo een voorval.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ik denk dat je geluk gehad hebt..mocht de oliedruk lamp zijn gaan branden tijdens het rijden, loopt het meestal minder goed af..

Zou gewoon regelmatig het oliepeil controleren en zonodig bijvullen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.