Skoda Octavia 2001: Carterontluchtingsslang.

Bouwjaar: 2001

Goedenmiddag. Ik heb een Skoda Octavia Combi op G3. Rijd perfect.Weinig problemen mee. Nu heb ik geconstateerd dat de carteronluchtingsslang in tweeen ligt. Ik ben bezig geweest om de oude slang weg te halen,wat met heel veel pijn en moeite is gelukt. Nu moet de nieuwe slang er weer op,alleen krijg ik hem met geen mogelijkheid op zijn plek. Het is allemaal te nauw. Nu zag ik dat waarschijnlijk de massameterbeugel de boel tegenhoud. Om die eraf te halen moet ik de hele beugel los halen. Deze zit met vier bouten. Twee heb ik er al los,alleen de laatste twee zitten achter de gasinjectoren. Kun je die gasinjectoren er zo afhalen met een schroevendraaier ? Of is er een andere manier om die slang te monteren. Graag een bericht. Zit met mijn handen in het haar,want kan de auto nu niet meer gebruiken.

henkie4437

Geplaatst door henkie4437 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

henkie4437 (0), 18 jaar geleden

Probleem is inmiddels opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.