Skoda Octavia: Inhouden 1.2 TSI motor

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 TSI

Mijn octavia 1.2 tsi heeft ook een probleem met de motor, het LIJKT alsof de motor bij licht intrappen van het gaspedaal de auto op 3 cilinders loopt. Auto is 2 dagen!!! oud en staat nu bij de dealer met 190 km op de teller. Diagnose-apparatuur kan geen storing ontdekken. Ben benieuwd of er iemand is die ook deze storing heeft gehad

dit gebeurt bij mijn octavia in het hele toerengebied, onder de 2000 rpm en ook boven de 4000 rpm, het lijkt volgens mij een probleem te zijn met electronisch gaspedaal of motormanagement. Het lijkt alsof het gebeurt bij een bepaalde stand van het gaspedaal. Auto staat nu voor onderzoek bij de dealer, dealer heeft het probleem gelukkig ook geconstateerd.Vreemde is alleen dat het diagnose-apparaat niks kan vinden en alles dud gevonden moet worden door een `ervaren` technicus. Houd jullie op de hoogte van dit probleem wordt opgelost

Inmiddels is de hulp ingeschakeld van de Importeur omdat de storing nog niet is voorgekomen en de dealer het ook niet meer weet!

skodaoctavia12tsi

Geplaatst door skodaoctavia12tsi (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (5) PRO, 13 jaar geleden

bij de polo met deze motor was er een up-date beschikbar dus ik verwacht voor de scoda ook.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.