Skoda Fabia: Kabelboom problemen

Bouwjaar: 2001

Gaandeweg kreeg ik steds meer problemen zoals het uitvallen van de KM.teller/snelheidsmeter en de cruisecontrol. Ook allerlei controlelampjes bleven branden onder het rijden enz.Op zich bleef de auto wel goed rijden !
Na langdurig onderzoek bleek -door water-de kabelboom in het motorcompartiment geheel"verrot"te zijn.
Nu wordt de kabel niet door Pon vergoed met als reden dat de auto niet is terug geweest voor een controle !? Ik zou n.l.niet gereageerd hebben op een terugroep brief-actie code 97j7-.
Ik en met mij,mijn dochter en een vriend die gelijktijdig ook zo'n auto kochten hebben beslist een dergelijke brief NIET mogen ontvangen.Zijn er meer mensen met soortgelijke ervaring en hoe nu verder ?

an3se

Geplaatst door an3se (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

ipv hier te posten zou ik een brief, door jullie 3'n aangetekend naar PON sturen.

Denk dat dit sneller werkt.

(geloof trouwens dat er 2x een brief word verstuurd als er geen afspraak word gemaakt, maar dat weet ik niet zeker)


suc6

an3se (0), 19 jaar geleden

Inderdaad, we hebben er een advocaat achter gezet en het probleem bleek bij de dealer te liggen en Pon er geen enkel probleem van maakt om de kabelboom en arbeidsloon te vergoeden !! Bedankt voor de reactie.

pjongsma (0), 18 jaar geleden

Heb ook geen brief ontvangen,maar na in mei 2005 de auto een grote beurt te hebben gegeven, werd ik door de garage opgebeld met de mededeling dat de kabelboom binnen was gekomen. Men had mij daarvan niet op de hoogte gesteld, maar uiteindelijk is de kabelboom toch vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.