Skoda Octavia: Lampje airbag brand, geen storingscode in het systeem.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: AGM 1.6

Hallo allemaal,

Ik zit met een probleempje, ik heb hier een Skoda Octavia uit 2002. Deze auto is 3 maanden geleden gekocht met een kapotte airbag-regeleenheid. Dit is gekomen door een piekspannning bij het starten met startkabels. Deze regeleenheid is inmiddels vervangen, maar het lampje van de airbag brand nog steeds, voor het vervangen van de regeleenheid, kon ik het systeem niet uitlezen, nu wel, maar geeft hij geen foutcodes aan. Het lampje brand wel nog steeds. De testkast waarmee we uitlezen is een bosch KTS550. Ik heb al ender de stoelen gekeken, maar onder de passagiersstoel zitten geen kabels/stekkers, en onder de bestuurdersstoel zit er 1, deze heb ik al eens losgehaald en vastgezet, maar dit mocht niet baten. Kan iemand mij misschien helpen???

Met vriendelijke groet, Mark.

Markvedder

Geplaatst door Markvedder (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

janh5107 (0) PRO, 16 jaar geleden

is de nieuwe airbag regeleenheid wel juist geconfigureerd?
J.E

Markvedder (0), 16 jaar geleden

Wist niet eens dat dat moet, is dat voor een universeel bedrijf als ons te doen, of moet ik daarvoor naar de dealer?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.