Skoda Yeti 2010: Probleem met verwarming

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CBZ, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 77

Ik heb het volgende probleem met de verwarming van mijn Skoda Yeti. Het betreft een manueel bediende airco / verwarming met draaiknoppen voor de bediening.

De temperatuur regelaar functioneert niet naar behoren. Volledig links zou meest koude lucht moeten zijn, en volledig rechts meest warme lucht. In de praktijk is alles koude lucht, behalve een bereik van zo'n halve centimeter rond het midden, waarin de lucht maximaal warm is.

Heeft iemand hier ervaring mee, en hoe zou ik het op kunnen lossen?

Stefan4891

Geplaatst door Stefan4891 , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Kleppenkast reageert niet goed op de electronische signalen , dit kan aan de knop liggen of aan de stelmotor of klep zelf , uitlezen en eventueel calibreren geeft misschien een antwoord , wel met dealer apparatuur.

Stefan4891, 1 maand geleden

Thanks voor de snelle reactie. Ik had gehoopt dat hier wellicht zelf iets aan te sleutelen valt, maar toch maar even de dealer opzoeken dan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Yeti of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.