Skoda Yeti 2012: Vreemde Elektrische storingen

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CBZ, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 77

i.v.m. schade die hersteld moest worden via restyle methode alleen de binnenbekleding van de rechter voor- en achterdeur gedemonteerd.
Hierna gelijk vreemde elektrische storingen dus voordat de auto weggebracht is voor de schade reparatie.
b.v. elektrische sloten gaan steeds open en dicht. Geeft soms aan dat de bochtenverlichting niet meer werkt. Automatische temp. regeling gaat aan en uit en diverse andere vreemde storingen lijkt op een massa probleem. Nadat de schade is gerepareerd en de binnenbekleding weer is gemonteerd zijn de problemen gebleven
Zit wel een regeleenheid in de R.V. deur achter de deur bekleding. In menu gereset naar Fabrieksinstellingen.
Ga ervan uit dat de storing is veroorzaakt door de demontage van de deurpanelen hierna is gelijk het probleem onstaan. a.u.b. raad. Is dit een bekend probleem.

ckverwil

Geplaatst door ckverwil , lid sinds 16 jaar geleden

3 Reacties

Audidriver73 PRO, 4 maanden geleden

Ik zou zeggen ga eens terug naar degene die de schade herstel heeft uitgevoerd.
Heb je hem al eens (laten) uitlezen ?
Misschien is er wel per ongeluk een kabel of stekker los gegaan.

ckverwil, 4 maanden geleden

Het probleem ontstond gelijk na verwijdering van de deurpanelen, voordat de auto naar het restyle bedrijf ging. Alle stekkers en draden gecontroleerd zit wel een E.C.U. in de rechtervoordeur.
UItlezen kan ik zelf niet dus als niemand dit probleem herkend moet ik hiervoor een afspraak maken.

check

Beste antwoord, geplaatst door ckverwil, 4 maanden geleden

Probleem opgelost. Oorzaak en gevolg. LA achter de bekleding in de kofferruimte zit een centraal massapunt d.m.v. een moertje, deze was losgetrild. Hieraan zit ook de massa van de moduul van de trekhaak verlichting hierdoor is deze defect geraakt en veroorzaakte alle storingen. Kwam in deze richting doordat als ik de zekering van de trekhaak onder de motorkap verwijderde de storingen grotendeels weg waren en de trekhaak verlichting werkte niet meer. Het verwijderen van de deurpanelen had er niets meet te maken. Samenloop van omstandigheden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Yeti of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.