Skoda Fabia: skoda stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Hallo
Heb een klant en die zit zonder servostuur heb deze uitgelezen met de KTS van bosch en heb als foutcode , ECU voor de stuurbekrachtiging geblokkeert/geen spanning ,op de twee dikke draden heb ik 12v en ook geen zekering stuk wat kan ik nog doen voor te kijken waar het probleem zit.
Groeten Alain

transporterke

Geplaatst door transporterke (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Is hetzelfde als Polo neem ik aan en daarvan gaan ze nog wel eens stuk. Wel willen de stekkers op de pomp nog wel eens oxideren en misschien de zekeringkast op de accu slecht. Heb je gemeten met aangesloten stekker? Dus dan 12 Volt gemeten?

transporterke (0), 12 jaar geleden

Hallo ricky

ja heb daar 12v op gemeten heb nu een pomp besteld ga die monteren en hopen dat het gedaan is ik kreeg ook 12v op de draad dat van de cambus komt maar de pomp daar zat ook een bescherming rond en die zat vol met water en denk dat het water in de elektriciteit van de pomp is geraakt. Ik laat nog iets weten als het oke is. Bedankt al.

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Succes!

transporterke (0), 9 jaar geleden

hier heb ik de servopomp bij veranderd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.