Skoda Superb: skoda superb

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 105tdi

weet iemand om de hoeveel km's er een onderhoudsbeurt nodig is .als je in een garage een prijsofferte laat maken dan is het altijd van pas om de 30000km of om de 2 jaar moet je pas binnen komen voor onderhoud.als je de wagen eenmaal gekocht hebt en je gaat hem afhalen dan klinkt het plots best om de 15000km of elk jaar.is dit echt nodig ??? als je een ondehoudscontrakt afsluit (vast maandelijks bedrag) zouden ze dan ook zeggen om de 15000km of zou het dan om de 30000km voldoende zijn??

met dank

busse

busse

Geplaatst door busse (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Superb? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

als je eeen onderhouds indicator hebt dan kan je die aan houden
maar ik zou tot 15000 per jaar 1 X per jaar olie + filter en brandstof filter vervangen
de rest op de indicator

ERwin_jah (0) PRO, 14 jaar geleden

ligt eraan hoe die geprogrammeerd staat, 30 000 of om de 2jaar wat eerste voorkomt of 15 000 1x per jaar. moet je voor jezelf bekijken rij je veel ? of weinig dan kun je van daaruit bekijken wat je wil, ik rij zelf golf6 en die staat op 2 jaar is longlife ik vermoed dat jij dat ook hebt als je roetfilter hebt moet je sowieso Longlife rijden greetz


Standaard uit fabriek staat die sowieso op longlife en gaat de auto het zelf berekenen wanneer die onderhoud moet hebben. vraag maar aan de dealer greetz

dreuge (0) PRO, 14 jaar geleden

Deze Superb moet bij 30.000 of om de twee jaar een beurt. Dit staat ook allemaal in je service boekje. QG1, variabele onderhoudsinterval. Sommige dealers stellen de interval in op 15.000. Maar dat hoeft niet. Er moet long life olie in. Als je om de 15.000 een beurt doet, ben je uiteindelijk duurder uit. Qua onderhoud. heb ik het niet over de slijtage delen.

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Aan longlife intervallen kleven helaas ook vele nadelen..
Veel zaken / evt mankementen worden hierdoor te laat opgemerkt.

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Superb of stel zelf een nieuwe vraag.