Skoda Fabia: Topservicebeurt Skoda Fabia

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Beste lezers en Skodarijders,

Omdat onze Fabia sinds zijn geboorte in 2001 een beetje was ingesukkeld en zijn pittigheid wat was verloren ben ik naar Ommen gegaan naar de garage van Paul Kelder.

De vele reacties en positieve berichten over Paul op Problemcar gaven mij de ovetuiging dat daar nog serieus gewerkt wordt. Het voordeel is je kunt er op wachten en zien wat er allemaal gebeurd. Paul had van tevoren alle onderdelen voor een beurt in huis gehaald. De remblokken waren nog goed en hoefde dus niet vervangen en dus niet betaald te worden. Tijdens de beurt kreeg ik ook een idee hoe de auto was onderhouden de afgelopen jaren. Op veel onderdelen stond een jaartal en zo kon je beetje zien dat bijvoorbeeld het luchtfilter van 2004 was en dus daarna niet meer was vervangen. Het is prettig om erbij te zijn, niet alleen omdat Paul aardig is maar omdat je zo ook je eigen auto en het onderhoud dat daaraan gepleegd is een beetje leert kennen.

Ik voelde me dus welkom en serieus behandeld en weet nu dat het onderhoud aan de auto serieus uitgevoerd wordt.

Ook dankzij de koffie en de broodjes kaas die ik kreeg heeft Paul er een tevreden klant bij. Voor het jaarlijkse onderhoud ga ik nu voortaan naar Ommen. Ik laat Paul dan de auto APK klaar maken zodat ik hem in Utrecht kan laten (goed)keuren.

Dus Skodarijders als je twijfelt aan je auto en het gepleegde onderhoud ga dan naar Ommen. Je merkt het verschil.

skoda2001

Geplaatst door skoda2001 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hulde aan Paul :)

Cor

Santa (0), 17 jaar geleden

Volg De Skoda-rijder !!!!!!!!

Santa (0), 17 jaar geleden

Maarrruh........ in dit geval was IK de Skoda-rijder al voor en kan slechts de hierboven vermeldde loftrompet beamen!

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

10 punten voor Paul, en nu de rest van de autobranche nog in zulke positieve berichtgevingen....

werk zelf ook al weer wat jaartjes in de garage, en wat me opvalt is dat mensen zeer zeldeneens laten weten dat het allemaal goed is wat er is gebeurd.. wel een beetje jammer.. want zo lijkt het (ook voor ons monteurs) af en toe alsof je niets goed doet....


mvg en en pluim voor paul :)

Santa (0), 17 jaar geleden

Blijegeit, moet je eens kijken op garagetest.nl
Daar kunnen mensen hun goede EN slechte ervaringen kwijt.
Heb ik OOK eens gedaan, mijn slechte ervaringen plaatsen.
Kreeg prompt een advocatenbureau aan mijn broek...... Zo reageren dealers dus op negatief nieuws. Gelukkig staat ALLES nog steeds op papier en dus mag hij komen en blijven komen!

Santa (0), 17 jaar geleden

Net zoals die BMW-dealer de Beier uit Heerenveen. Die stond laatst in het Algemeen Dagblad. Pffff, wat had die dealer iemand bij de poot, zeg!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.