Skoda Octavia: Verlichting van de verwarming.

Bouwjaar: 2001

Goedemorgen Medeforumgebruikers. Ik heb een probleem met de verlichting die achter het verwarmingspaneel zit. Hoe kun je die lamp makkelijk vervangen ? Moet ik de hele middenconsole losmaken ? Zijn dit speciale lampjes ? Graag een reactie voordat ik alles los ga halen en je er ook met een makkelijke manier bij kunt. Alvast bedankt.Gr.Van Henk

henkie4437

Geplaatst door henkie4437 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo henkie..

betreft het een ecc ? of met draaiknoppen ?

paul,

henkie4437 (0), 18 jaar geleden

Het is een normale verwarming met draaiknoppen.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

mooi henk.. dan is het een makkie..

de draaiknoppen kun je er zo afpakken! dan zie je enkele schoefjes! deze losdraaien... zodoende pak je het frontje eraf.. daar achter bevinden zich de lampjes...

paul,

henkie4437 (0), 18 jaar geleden

He Toppie Paul.Bedankt.Zal in het weekend even die lampjes vervangen.

henkie4437 (0), 18 jaar geleden

Ik heb inmiddels het lampje vervangen. Je moest de knoppen er inderdaad vanaf trekken en ook het plaatje wat erachter zit.Die het licht verdeelt. Heb de schroeven laten zitten. Nogmaals bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.