Skoda Octavia 2018: Voorgloei timer

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Diesel, Motorcode: CRM, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Het komt voor dat bij de koude start van mijn diesel het net lijkt of er niet voor gegloeid wordt, wat resulteert in niet direct aanslaan en voor mijn gevoel lang starten. Dit gebeurt onder alle buiten temperaturen, het is ook niet te voorspellen wanneer het komt. Kan iemand mij tips geven voordat ik bij mijn Skoda dealer op kosten gejaagd word. Mijn Skoda heeft 184000Km op de teller, krijgt z'n beurten op tijd en krijgt bijna altijd merk brandstof.

Wouterpool

Geplaatst door Wouterpool , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hempie1, 1 maand geleden

Sluit een 2-kanaals oscilloscoop aan en controleer de sensor van krukas en nokkenas tegelijkertijd. mogelijk bedrading of stekkeraansluiting of sensor zelf niet in orde. Geen scoop? Check met goeie verlichting (zoals LED-lamp) op draadbreuken, stekkerproblemen of vervang ze gewoon, ze zijn niet duur, in de parallelhandel tussen €20 en €30

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.