Smart Roadster: open dak open en lichten spontaan aan

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

bij een roadster gaan sinds vanmorgen automatisch het dak open en de lichten spontaan aan en de sloten springen open. de ruitenwissers gaan ook spontaan aan en ook het alarm gaat spontaan af. zou dit gewoon betekenen dat de accu spannning te laag is? ik ben helaas nog niet bij de auto geweest, maar ze vertelde me wel dat deze nog wel start. mijn idee zelf was accu of dat er ergens water/ vocht in loopt.
iemand een idee waar ik nog naar kan kijken voordat ik er heen ga?

timhoeks2

Geplaatst door timhoeks2 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Smart Roadster? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

richard wasch (0) PRO, 16 jaar geleden

Kijk eens bij de zekeringkast, als er alarm is ingebouwd kan het zijn dat er via de kabelboom door het schut bord water naar binnen komt die deze storing veroorzaakt.
De kabelboom die bedoeld word is de orginele die bij de hoofdremcilinder zit en dan naar binnen gaat door een grote zwarte tule.Deze komt boven de zekeringkast uit.

timhoeks2 (0) PRO, 16 jaar geleden

ja, je hebt helamaal gelijk! dit was het. bedankt voor je reactie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart Roadster of stel zelf een nieuwe vraag.