Smart Fortwo: Slaat niet aan...

Bouwjaar: 2000

Ik hoop dat julie me kunnen helpen. De smart is uitgevallen terwijl hij in de eerste vesnelling stond. Daarna, in z'n vrij gedrukt. Toen hij in z'n vrij stond, weer geprobeerd te starten, nadat we hem op en van startblokkering gedaan hebben. Hij start wel, en slaat heel even aan. Daarna valt hij weer uit. Het vermoeden bestaat dat hij geen benzine krijgt, en het zit waarschijnlijk in de relaiskast onder de bestuurdersstoel... Please help!

Sjoerd

Luiehond

Geplaatst door Luiehond (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Smart mini? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

peter8758 (0) PRO, 19 jaar geleden

het lijkt op een transponderprobleem. Heb je de reserve sleutel al geprobeerd?

Luiehond (0) PRO, 19 jaar geleden

Het is al opgelost... De relais/zekeringen kast onder de bestuurdersstoel was niet fris. Toen ik aan het starten was, even aan de relais rommelen, en hij liep weer! Het schakelprobleem was ook over. Eerst de printplaat los gesoldeerd, alle houderpootjes weer vastgesoldeerd, en toen weer de printplaat erop gesoldeerd. De klant heeft geen enekele problemen meer sindsdien! In elk geval bedankt voor je suggestie!

Greetz, sjoerd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart mini of stel zelf een nieuwe vraag.