Smart City Coupe: Vochtige Smart?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine

Kom ik toch met mijn keurig afgestelde koplampen probleemloos door de keuring. Murmelt de APK keurmeester met zijn hoofd boven de accubak: Huh, hier is het nat...Mag je wel naar laten kijken... Kent iemand het probleem van een vochtige "rechts-voor Smart?" En zo ja: Waar moet ik in hemelsnaam beginnen? Waar komt het vandaan?! Straks heb ik allemaal paddestoelen! Gaarne een tip!

Juffie Ingrid

Geplaatst door Juffie Ingrid , lid sinds 13 jaar geleden

5 Reacties

h.hannemann PRO, 12 jaar geleden

Driehoeksraampjes links en rechts acher lekken waarschijnlijk http://www.evilution.co.uk/447
Indien aanwezig : airco-verdamper condenswater afvoer mogelijk verstopt

Juffie Ingrid, 12 jaar geleden

Beste Hub, daar ben ik weer... Ben de zomer vrij droog doorgekomen, maar nu begint het weer... Mijn auto stoomt op, condens zit binnen, mijn kleine karretje is vochtig!! Wat je hierboven opperde is het niet..Rubber laten vervangen??? Volgens mij komt het door/via de rechter portier deur naar binnen...

h.hannemann PRO, 12 jaar geleden

Is de bekleding in je kofferruimte boven de motor vochtig !!
Zo ja dan zijn de raampjes links en rechts lek .....
Mat achterin droog dan is de afwatering v/d airco / kachel verstopt ( ter controle bodemplaten verwijderen !!!! )
Welk rubber heb je laten vervangen ??

Lennart13, 10 jaar geleden

Mhh, ik kwam hier om te kijken hoe ik mijn koplamp moet vervangen, maar de lekage aan de 3hoeks raampjes ken ik ook. Hoe lossen we dat laatste op?

Juffie Ingrid, 9 jaar geleden

Beste Lennart, het heeft even geduurd, maar ik heb uiteindelijk het rechter achterruitje laten vervangen...Dure grap, maar het was wel het probleem..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart Fortwo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.