SsangYong Rexton 2005: 4X4 storing

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 161 975, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 110

Goedenavond,

Sinds een tijdje heb ik met mijn Ssangyong Rexton een probleem met de 4X4 oftewel de 4H. Zodra ik met de sleutel het contact aanzet hoor je al dat automatisch de 4x4 ingeschakeld wordt, het groene lampje in het dashboard begint dan ook te branden.

Tijdens het rijden wordt de 4x4 te pas en te onpas automatisch ingeschakeld. Als ik de 2H schakelaar indruk gebeurt er vrijwel niets. Ik krijg hem dan ook niet meer uit deze stand. De ene keer blijft hij tijdens het rijden netjes in 2H, maar andere keren (bijna altijd) staat de 4H ingeschakeld.

We hebben een tijd terug de schakelaar vervangen, het probleem bleef toen even weg, maar is nu weer volledig terug. Wat mij tevens opvalt is dat zodra ik de 2H ingedrukt houdt het digitale klokje feller gaat branden! Zodra ik de 2H schakelaar weer loslaat brand het klokje ook weer minder fel.

Heeft iemand toevallig hetzelfde probleem of een mogelijke oplossing?

Alvast bedankt voor het meedenken!

Groetjes Joyce

joycevanberlo

Geplaatst door joycevanberlo , lid sinds 1 maand geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Rexton of stel zelf een nieuwe vraag.