SsangYong Korando: Afslaan na starten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel

mijn korando slaat direct na het starten regelmatig af, hij sputtert dan alsof hij geen brandstof krijgt en is niet meer te starten. Tijdje wachten en opnieuw proberen en dan start hij probleemloos en blijft hij lopen maar dan keer daarna kan het weer meteen mis zijn. Iemand enig idee?

hag

Geplaatst door hag (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Korando? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Musso53 (0) PRO, 13 jaar geleden

Dit probleem wordt veroorzaakt door de startonderbreker. Er gaat dan iets mis in de communicatie tussen de sleutel en de ontvanger. Je zou iets meer tijd kunnen nemen tussen contact aan en doordraaien om te starten. Je kan ook de afsluiter op de pomp verwijderen en vervangen door een stukje leiding.

hag (0), 13 jaar geleden

Bleek inderdaad de startonderbreker. Dezer er tussen uit gehaald en het probleem is opgelost. Musso ook bedankt voor je reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Korando of stel zelf een nieuwe vraag.