SsangYong Musso: Power steering pump/mogelijk van mercedes

Bouwjaar: 1998

Hallo, ik ben in het bezit van een musso 602 EL uit 1998 5 cil diesel gebaseerd op een mercedes blok 602/662.

Diverse merceds onderdelen zijn daarvoor te gebruiken zoals ik al gemerkt heb.

Nu is mijn powersteering pump overleden (ssangyong partnummer 661460 34 80) Weet iemand welek mercedes partnummer daarvoor opgaat. Ik weet dat er een pomp is naar ik meen van een sprinter type die identiek is.
Woon zelf op Curacao en krijg hier nergens geen info of wat dan maar ook. Ben lid van een engelse ssangyong club maar hun site ligt eruit, dus kan ook daar geen info krijgen.
Er is niet meer mee te rijden en ik zit dus te springen om zo een ding. Hier verwacht de dealer dat de levertijd 4 weken zal zijn.
Als iemand iets weet mogelijk ook waar ik zo een ding kan bestellen laat het me svp even weten.
Groet
Rene


Mussotje

Geplaatst door Mussotje (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Musso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mussotje (0) PRO, 19 jaar geleden

Niemand????????

erka (0) PRO, 19 jaar geleden

www.koenenbv.nl dat is een plaatselijke ssangyong dealer waar ik goeie ervaringen mee heb, wellicht dat hun antwoord kunnen geven....

Ik was zo dom om mijn musso te verkopen...dom he !?

Succes

Roger

vfr 750 (0), 18 jaar geleden

volgens mij past er een pomp op van een mercedes 290 of 250 gd(zo`n nederlandse defensie terrein auto) op

Mussotje (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo, ik heb inmiddels de pomp uit ekaar gehad en er een nieuw lager ingezet. Het busje achterin vervangen door een naaldlagertje (gat laten opruimen). Draait weer perfect voor een fractie van de vervangingskosten.
Rene

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Musso of stel zelf een nieuwe vraag.