SsangYong Musso: Sangyoung

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.9

ik heb een probleem met mijn musso als ik vierwiel aandrijving aanzet dan gaat de lampje wel aan maar de wielen worden aangedreven. ik heb bij de wiel aandrijving gekeken of daar iets los zat maar alles leek normaal.

assif

Geplaatst door assif (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Musso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Musso53 (0) PRO, 15 jaar geleden

Naast omschakelen van de tussenbak moeten ook de vrijloopnaven van de voorwielen worden ingeschakeld. Dit gebeurd door vacuum. Het komt vaak voor dat de rubber T-stukjes onder de motorkap gescheurd zijn. Een ander voorkomend probleem is het doorroesten van de vacuumleidingen aan de binnenzijde van de fusees. Als laatste kunnen de keerringen van de aandrijfassen en asnaaf versleten zijn waardoor het vacuum verloren gaat. Ik adviseer je e.e.a. in die volgorde te controleren.

Walter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Musso of stel zelf een nieuwe vraag.