Subaru Forester: Airbag lampje brandt soms, dealer kan um niet uitlezen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 I 16v

Airbag lampje brandt soms maar de dealer kan niet in het systeem komen.
Zekeringen zijn heel.
Iemand hier ervaring mee, ik niet!

Wigcher

Geplaatst door Wigcher (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

El Xantia (0) PRO, 17 jaar geleden

weet niet zeker of subaru's de zelfde kwaal hebben als veel peugeots en citroens maar onder beide voorstoelen zit een stekker van de gordelspanners. in deze stekkers kan een te grote overgangsweerstand ontstaan wat geregistreerd wordt door de computer waardoor het airbag lampje gaat branden. de oplossing is deze stekker te verwijderen en de draden te solderen.

cabrettaire (0), 17 jaar geleden

Inderdaad. Bij de mijne zat het probleem onder de rechter voorstoel. Ik had al zo'n idee. Stekkertje los. Voordat het gevonden was....


Cabrettaire

Piwie (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo Wigcher

Links onder het dashbord ligt een 6-polige zwarte stekker en daarbij 2 losse zwarte stekkertjes met pinnetjes eraan door een van deze stekkertjes met pinnetje in de linker bovenhoek te steken van de stekker in het midden boven zitten dan geen aansluitingen krijg je een knippercode zodra je de auto op contact zet

suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.