Subaru Vivio: autoradio werkt niet

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.66

Hey,

in mijn subaru vivio zat een oude phillips versterker met eu plug. Deze werkte perfect maar ik was toe aan wat nieuws. Via marktplaats een mooie (relatief) nieuwe sony versterker gekocht. Deze thuis getest op en accu en alles werkt perfect. Zodra ik hem in de eu plug van de auto klik hoor ik een kleine tik onder het dashboard (links onder het stuur). Vervolgens werkt de versterker niet. Ook viel me op waneer ik een voltmeter aan de eu plug hing het voltage van 12,5 opeens naar ongeveer 8 schoot waneer ik de versterker in plug. Alle zekeringen zijn nog heel. Als ik daarna de andere versterker weer in plug werkt die wel weer. Weet iemand wat dit kan zijn en hoe ik de versterker werkend kan krijgen? Alvast bedankt!

MagnéRon

Geplaatst door MagnéRon (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Vivio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1770) PRO, 9 jaar geleden

Plus en min zitten wel goed ?

MagnéRon (0), 9 jaar geleden

ja

MagnéRon (0), 9 jaar geleden

opgelost! De permanente 12v zorgde op een of andere manier voor kortsluiting. Nieuwe van het klokje afgetapt en nu werkt hij perfect

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Vivio of stel zelf een nieuwe vraag.