Subaru Forester: Geen lucht door de ventilatieroosters.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Wie kan mij helpen ??
Ik heb vandaag een nieuwe kachelaanjager gemonteerd. Draait helemaal okay, maar er komt geen lucht meer door de ventilatieroosters en bovenin bij de voorruit. Kan iemand mij vertellen wat er aan de hand is, en hoe ik het kan verhelpen ??
Alvast bedankt !!

M.vr.gr.

Sander

Summer2006

Geplaatst door Summer2006 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

voyager (0), 12 jaar geleden

Ik vrees dat er niet alles goed teruggeplaatst is Sander.Heb je alle stuurkabels juist teruggezet?

Summer2006 (0), 12 jaar geleden

Het was enkel en alleen de motor losschroeven met drie schroefjes, en en stekker lospkoppelen ! Ik heb geen enkele stuurkabel aangeraakt of wat dan ook !! Weet jij of ik makkelijk achter het verstelmechanisme ( draaiknop blazen onder/roosters/boven ) kan komen ?

voyager (0), 12 jaar geleden

De knoppen van de bediening af halen en het paneel losschroeven,dan kan het eraf.Maar kijk er ok naar de rest ervan.Er is ergens een luchtdoorlaat afgesloten.Heb je alles van binnenuit schoongemaakt?Het kan zijn dat je ongemerkt iets van binnenuit verplaatst heb.

Summer2006 (0), 12 jaar geleden

Probleem opgelost !!! Kachelmotor van de sloop draaide de tegenovergestelde richting op. Hoop dat de goede z.s.m. geleverd wordt..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.