Subaru Justy: komt niet meer op temperatuur

Bouwjaar: 1991

beste mensen,
Mijn subaru Justy komt niet meer op temperatuur. Een stukje karton voor de radiateur zorgt wel dat de meter iets hoger komt.
wat te doen?

harrybas

Geplaatst door harrybas (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Justy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mvdkant (0), 19 jaar geleden

vaak is de thermostaat de boosdoener. kwestie van koelvloeistof uit de motor laten lopen, thermostaat zoeken, ik weet bijgod niet waar ie zit. als je hem heb gevonden deze vervangen, nieuwe pakking ertussen en het koelsysteem met verse koelvloeistof weer bijvullen.

suc6

gr.
martin

harrybas (0), 19 jaar geleden

Martin,
bedankt voor je reactie, ik ga daarmee aan de slag.

harry

Compressor (0), 19 jaar geleden

En? Is het al gelukt?

harrybas (0), 19 jaar geleden

nee, erg Hè.
Ik was vol goede moede maar ik ben er niet aanbegonnen. En op zaterdag staan er steeds weer andere dingen op het programma.
hij blijft wel goed rijden. Als het weer wat zachter wordt ga ik me er toch eens op toeleggen. Het karretje mag geen geld meer kosten dus ik zal er toch eens aan moeten beginnen.
bedankt voor je interesse

G.E.P. (55), 19 jaar geleden

Zou daar niet te lang mee wachten, kost het straks wel geld

gr. gep

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Justy of stel zelf een nieuwe vraag.